Hotstone Massage

Een hotstone massage is zoals het woord het al zegt, een massage met ‘hete’ stenen. De temperatuur van de stenen waarmee de massage gegeven wordt, ligt om en nabij de 47 graden. Om de stenen op te warmen en op temperatuur te houden, maak ik gebruik van een ‘heather’, de stenen liggen daarbij in het water. Tijdens de massage wordt gebruik gemaakt van een heerlijke olie. De massage bestaat voornamelijk uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen.

De stenen die ik gebruik zijn basaltstenen, die hun vorm door de natuur hebben gekregen. De basaltstenen komen uit zee, uit schone gebieden met vulkanen en hebben een hoog energieniveau. Wie gevoelig is voor energie, zal daarom ontdekken dat deze stenen een kracht van zichzelf hebben. Ze zijn tevens goede geleiders en doorgevers voor energie.

Door de combinatie van warmte en beweging kan je dieper in het spierweefsel komen wat de massage of behandeling nog veel effectiever maakt. De hotstone massage draagt hiermee bij aan een positief zelf- herstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen afvoeren, draagt bij aan ontgifting van het lichaam, stimuleert de organen en kan zeer goed helpen om het lichaam meer in balans brengen.

Deze behandeling kan ook in combinatie met een oosterse ontspanningsmassage worden gegeven.